3 razloga za investiranje na Zlatiboru

3 razloga za investiranje na Zlatiboru

Poznati turistički centar u kome je zdravstveni turizam veoma razvijen, mesto bogato netaknutom prirodom i brojnim znamenitostima, nudi vam mogućnost upravljanja nekretninama kroz novi koncept poslovanja.

U nastavku navodimo tri razloga zbog kojih je Zlatibor mesto za ulaganje u nekretnine koja će vama doneti sigurnu budućnost.

1.Poznati turistički centar – lider turizma

Zlatibor je lider turizma u zapadnoj Srbiji, sa velikim brojem lokaliteta koji se stavljaju na raspolaganje turistima, pored sada već poznatih, kao što su Stopića pećina, Sirogojno, vodopad u Gostilju, Šarganska osmica. Sa radom je počeo i Avantura park, koji je najveći te vrste na Balkanu i proteže se na tri hektara. Posećenost Zlatibora raste iz godine u godinu, vrednost svih znamenitosti, prirode i kvalitetnog odmora se ne može proceniti. Turiste privlači zdravo okruženje, divne znamenitosti, prelepa priroda, brojne aktivnosti. Zlatibor živi tokom cele godine, zato se svako ulaganje trostruko isplati.

2. Razvijen Zdravstveni turizam

Zlatibor je proglašen terapijskim područjem. Zbog svog blagotvornog uticaja na zdravlje, Zlatibor je atraktivan tokom cele godine. Zato se na Zlatibor dolazi zbog relaksiranja , odmora, ali i zbog oporavka, lečenja. Pokrenut je program za trudnice kao i program za osobe koje žele da regulišu svoju kilažu.

Sa medicinskog aspekta subalpska klima na Zlatiboru je povoljna za lečenje bronhijalne astme, kao i za lečenje drugih alergijskih oboljenja. Jedan od važnih klimatskih faktora su vetrovi koji utiču na isparavanje vegetacije i zemljišta.

Danas je luksuz udisati dobar i zdrav vazduh. Okruženi raznim fabrikama i štetnim gasovima naviknuti smo na lošiji kvalitet vazduha. Samim tim, prvi korak koji napravite na planini Zlatibor biće dovoljan da odmah osetite svežinu i zdravlje kojom odiše ova planina. Pored toga što ćete se “nadisati” zdravog vazduha, odmorićete vaše misli od svakodnevnih obaveza i stresa. Ova divna planina je lek i odmor koji ćete želeti da potraje što duže.

3. Pouzdan način ulaganja novca

Jedan od najdugoročnijih i najpouzdanijih načina ulaganja novca je u nekretnine. Vrednost nekretnina na Zlatiboru je u porastu, veća je i potražnja za izdavanjem stanova, a u prilog tome ide i rast broja turista koji posećuju planinu pa i potreba da se kvadrati iznajme.

Ovo ulaganje u nekretnine, pogotovu u novogradnji, itekako ima svojih prednosti. Jer depadans budućeg hotela daće vam mogućnost da koristite našu recepciju i obezbedite najmanje 250 noćenja u vašem budućem stanu. Svi troškovi održavanja se odbijaju od poslovanja kroz procenat od naplate noćenja. Takođe, sav sadržaj hotela je na raspolaganju vama i vašim gostima.

Da li i vi želite pouzdano i isplativo ulaganje? Pišite nam, i saznajte sve detalje koji vas zanimaju. Vila Borova vas čeka.