Inovacija na Zlatiboru – ulaganje za budućnost

Inovacija na Zlatiboru – ulaganje za budućnost

Zlatibor je oduvek bio poseban. Poznat po mnogo čemu. Iz godine u godinu se razvijao i sve više privlačio pažnju i gostio turiste iz različitih krajeva naše zemlje i Evrope. Svi zadovoljni i srećni sa Zlatibora su nosili, i dalje nose samo lepe utiske. Spojili smo dobro i korisno, upravljanje nekretninama i korišćenje brojnih pogodnosti čeka vas upravo na Zlatiboru, u depadansu budućeg hotela Vila Borova.

Pričalo se mnogo a priča se i danas. Poznato turističko mesto, zdrav odmor, zdrava hrana, bogata priroda, vazduh koji opija i priroda koja leči. Naš Zlatibor pruža i više nego što se od njega očekuje.

Pored svih mogućnosti, pruža vam se i mogućnost upravljanja nekretninama na Zlatiboru. Jedan potpuno novi koncept poslovanja. Kupovinom apartmana u našem novom objektu koji je depadans budućeg hotela Vila Borova, dobijate brojne mogućnosti koje će biti vama i vašim gostima na raspolaganju. Možete koristiti sve sadržaje koji se nalaze u hotelu. Bazen, spa, loby bar, teretana, igraonica, fitnes, saune, masaža, solarijum, skijašnica i kongresna sala.

Svim vlasnicima apartmana se obezbeđuje celogodišnje poslovanje kroz marketinške aktivnosti koje uključuju web sajtove, štampane i elektronske medije, predstavljanje na sajmovima turizma u zemlji, okruženju i inostranstvu.

Vila Borova depadans budućeg hotela

Udobnost naših apartmana je na najvišem nivou i kako biste se u to uverili pogledajte ovu stranicu. Ono što vašim gostima ovde može nedostajati, jeste još malo slobodnog vremena kako bi mogli iskoristiti sve što im se pruža.

Pa, ukoliko ste želeli da investirate na pravom mestu, gde je vaša budućnost i budućnost vaše porodica sigurna, možete nas kontaktirati. Za sva vaša pitanja i dodatne informacije, tu smo da vam u što kraćem roku odgovorimo.

Vila Borova se razvija, broj gostiju se povećava, potražnja je velika, puno ljubavi na Zlatiboru ima, sve je omogućeno za dobru investiciju i kvalitetnu saradnju. Vaša Vila Borova.