Kupovina nekretnine pred kraj godine? Zašto?

Kupovina nekretnine pred kraj godine? Zašto?

Kraj godine se bliži, a sa tim dolaze i neke sjajne prilike da se pripremite za to da Vam nova godina bude najbolja u pogledu finansijske nezavisnosti i življenja životnim stilom o kojem ste oduvek sanjali. Kako to postići? Kupite nekretninu za iznajmljivanje pre kraja godine. Tako je jednostavno. Postoje načini da se to može brzo i efikasno učiniti, upravo na vreme da se u novoj godini zazvoni na velika vrata koja vode u uspešnu i svetlu budućnost. Pročitajte zašto je kupovina nekretnine za iznajmljivanje pre kraja 2019. godine pametna ideja i kako to ostvariti.

Zašto kupiti nekretninu za iznajmljivanje pre kraja godine?

Ulazimo u samu završnicu godine i možda se pitate da li bi bilo pametno zaroniti u tu ideju koju već neko vreme imate, ideju o posedovanju nekretnine za iznajmljivanje. Ako mislite da je prekasno za taj potez, jer se kraj godine brzo približava, možda je baš sada pravo vreme da napravite preokret od 180 stepeni na toj polju. Ovaj period godine je zapravo najbolje vreme da krenete napred ka kupovini nekretnina za iznajmljivanje. Uz to, postoje i drugi razlozi da napravite poslednji potez i uložite u svoju budućnost. Evo tri razloga zbog kojih je sada vreme za kupovinu stana/apartmana za iznajmljivanje pre kraja godine:

1. Pasivna zarada od iznajmljivanja nekretnina

Ako ste imali u planu da stvorite sebi pasivan dohodak, ali do sada niste preduzeli nikakvu akciju, sada je vreme! Zamislite kako bi bilo ispunjenje tog cilja i da u novu godinu uđete sa novom nekretninom koja može ispuniti Vaš san i cilj. 

2. Uđite u 2020. sa finansijskom sigurnošću

Većina pojedinaca želi da donosi ispravne odluke kada je u pitanju njihova finansijska situacija. Ovo je posebno tačno ako žive samo od plate, nemaju ušteđevinu i gomilaju dugove na svojim karticama. U tom slučaju, novčani tok od iznajmljivanja nekretnine može preokrenuti njihovu finansijsku situaciju stvarajući stalan dodatni prihod.

3. Kraj godine je najbolje vreme za kupovinu nekretnina

Krajem godine, obično tokom novembra i decembra tradicionalno su slabiji meseci prodaje nekretnina. Žurba oko praznika odvlači investitore u neke druge stvari što pravi zastoj pri kupovini nekretnina. E, upravo to može biti Vaša prilika! U mesecima kada vlasnici nekretnina imaju slabiju prodaju, svesni su toga, a Vi tada krenete u kupovinu, velika je verovatnoća da ćete proći jeftinije.

Rasporedite svoje finansije kako biste odredili najbolji način finansiranja nekretnine

Postoji mnogo načina da finansirate kupovinu nekretnine za iznajmljivanje, čak i kada mislite da nemate dovoljno novca. Možete nas pozvati i rećićemo Vam koje su sve modele finansiranja koristili naši klijenti, pa da sami prosudite koji Vam najviše odgovara.

Upravljanje apartmanima na Zlatiboru

Ono što možemo da Vam ponudimo, jeste model upravljanje nekretninama, kako bi Vaš novčani tok bio apsolutno pasivan. To znači da nećete morati da budete uključeni u svakodnevne operacije održavanja apatmana. Sa našom uslugom, korišćenja naše recepcije, ne morate misliti o dodatnim troškovima reklamiranja apartmana, ne morate komunicirati sa klijentima, već ćete samo povećati novčani tok. Prava pasivna zarada. Možete nas pozvati za više informacija na telefon 06322722. 

Krenite na siguran put do finansijske nezavisnosti kupovinom nekretnine za iznajmljivanje do kraja godine

Sada, kad smo Vam opisali zašto je dobro investirati u nekretninu za iznajmljivanje, možda biste se složili da ne trebate čekati za ovu investiciju. Vila Borova ima na raspolaganju apartmane na prodaju u srcu Zlatibora, na samo 100 metara od samog centra. Kontaktirajte nas za više informacija na 063227222.