Saveti za kupovinu nekretnine

Saveti za kupovinu nekretnine

Kupovina stana je dug proces ali, takođe, jedan od najvažnijih životnih događaja. Nabrojaćemo savete koji mogu biti korisni pri kupovini stana. Koji su Vaši prioriteti?

Koliko novca ste spremni da izdvojite? – Možete kupiti stan veće površine u atraktivnom delu Zlatibora. Možete se upoznati sa potpuno novim konceptom poslovanja i upravljanja nekretninama na Zlatiboru. Posetite nas na našem sajtu.
Kvalitetna izgradnja – Obavezno pogledajte zgradu spolja i iznutra, pogledajte fasadu, da li postoje pukotine na njoj. Obavezno pitajte da li postoji problem sa vrućinom ili hladnoćom. U uglovima obratite pažnju da li postoje fleke od vlage. Jedna od bitnijih stavki je kanalizacione cevi, raspitajte kakve su. Ako pogledate ponudu na našem sajtu uočićete da je kvalitet izgradnje odličan! Nećete brinuti oko centralnog grejanja, zimi će biti toplo i udobno a za vreme leta ugrađen klima uređaj rashlađuje. Zatim, ono što Vas je možda najviše interesovalo: Gde ću parkirati auto? Mi imamo podzemne garaže, unutrašnji parking sa čak 20 mesta! Pored toga, imamo i 13 parking mesta ispred zgrade. Napomena – Ulaz u zgradu se otvara ključ karticom.
Savršena lokacija – Na samo 100 metara od centra Zlatibora, na osunčanoj strani ali sakrivena u hladu borova, nalazi se Vila Borova. Zaista je bitna mikrolokacija zato što određuje Vaš kvalitet života.

Postanite vlasnik apartmana na Zlatiboru

Želite kupiti stan? Niste sigurni koga pitati za savet, istraživanje tržišta nije jednostavan zadatak i podrazumeva mnogo uloženog vremena. Ovo je bitan događaj u životu koji će obeležiti dalji tok Vaše budućnosti. Morate doneti odluku a da se ne pokajte na kraju. Mi imamo savršeno rešenje za Vas!
Investicija u nekretnine je jedan od najboljih i najproduktivnijih vidova dugoročnog ulaganja. Višestruka korist za budućnost, i zato pametno raspolažite novcem koji Vam se može vratiti iznajmljivanjem te nekretnine. Pozovite nas za više informacija na 063227222, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja i nedoumice. Posetite sajt www.vilaborova.rs Na pravom ste mestu!