Savršeno organizovan stan – S13

Savršeno organizovan stan – S13

Otvoren prostor, sunčevi zraci i blage boje, živopisan i savršeno osvetljen enterijer zahteva pametno prostorno planiranje. Isto kao što i sigurna investicija zahteva pametno ulaganje.

U srcu ovog stana nalazi se zajednička površina koja uključuje dnevni boravak, trpezariju i televizijski prostor, i poseduje veliku prednost širokih i prostranih prozorskih otvaranja. Sa prozora se pružaju predivni panoramski pogledi na planinski pejzaž, dok istovremeno enterijer pruža udobnost i komfor.

Spavaća soba obojena belom bojom i nijansom svetlog prirodnog drveta koje unosi dodatnu toplinu. Sve je uređeno uz održavanje veoma jednostavnog pristupa dizajnu. Dekor i raspored prostora su harmonični, boje su neutralne, korišćeni materijali jednostavni ali ovaj stan i dalje ne izgleda kao da je običan. Svi njegovi elementi odražavaju lepotu ovog prostora. U čitavom prostoru se oseća balans i harmonija.

Isto kao što i planina Zlatibor odiše harmonijom, mirom, fasicnantom prirodom.. Depadans budućeg hotela smešten je u savršenom okruženju koji sa sobom donosi i osećaj neopisive radosti i uživanja. Zato je ovaj stan povezan sa ovakvim okruženjem, zaista poseban. I on može biti tvoj. Tvoje ulaganje za tvoje lepše sutra. Pored velikog broja zagarantovanih posetilaca koje ćeš imati kupovinom stana u našem objektu, uživanje će biti obilazak ovog mesta i odmor koji je poseban.

Da li tvoju želju da napreduješ i ostvariš svoje ciljeve pokreće želja da investiraš sigurno? Vila Borova čeka na tvoj poziv, iskoristi prave mogućnosti danas, i posmatraj kako tvoja investicija raste iz dana u dan.