Zlatibor, planina zlata vredna

Zlatibor, planina zlata vredna

Zlatiboru je teško odoleti, jer, svako ko je ikada došao, osetio tople i mirisne vetrove, poželeo je da ostane duže nego što je planirao. Šarena sela, ukrašena voćnjacima i livadama odjekuju pesmom kosača i pozivaju jedno drugo na zajedničko jutrenje.

Mnogo čega ima na Zlatiboru i u njegovoj okolini što bi prijalo svakom čoveku.

Za decu i za odrasle sve je pretvoreno u zabavu i doživljaj. Deci, škole skijanja, jahanja, plivanja.. Odraslima, bazeni, fitness programi, saune, masaže, teniski tereni, golf tereni, košarkaška igrališta, tereni za mali fudbal, mnogi neograničeni momenti zabave i uživanja.

Poznata turistička destinacija koja vrvi od posetilaca u zimskom i letnjem periodu, predstavlja mesto za svaku sigurnu investiciju.

Kako najmanje 25.000 posetilaca provodi praznike na ovoj planini, svi hotelski kapaciteti su puni, a interesovanje je toliko veliko da mnogi turisti koji ne rezervišu smeštaj na vreme, satima obilaze naselja u širem centru, tražeći slobodan apartman ili makar sobu.

Procena je da je Novu godinu na Zlatiboru dočekalo preko 40.000 ljudi. Na samom ulasku u turistički centar, Zlatiborci čekaju goste parolama – “sobe, apartmani”, u periodu praznika, nema nikoga ko bi ponudio smeštaj. Svi smeštajni kapaciteti su prepuni.

Stanovi se izdaju i na samo par kilometara od Zlatibora u okolnim selima. Procenjuje se da najmanje 25.000 posetilaca na početku ski sezone, provodi praznike na ovoj planini, a to uglavnom znači da su svi hoteli popunjeni.

To nam govori da koliko god smeštajnog kapaciteta da ima na Zlatiboru, i dalje nije dovoljno za sve posetioce koji žele vreme da provedu na ovoj poznatoj i prelepoj planini. Zlatibor iz godine u godinu postaje sve posećeniji i sve se više ljudi interesuje da investira na samoj planini ili u okolini. Kako se turizam sve više razvija i broj posetilaca će biti sve veći, a smeštajnih kapaciteta je potrebno više.

Ukoliko ste planirali da uložite novac i napravite dobru investiciju, Zlatibor je pravo mesto za vas. Ono što uložite na ovoj planini ona će vam višestruko vratiti. U to, možete biti sigurni.

Čak o ovoj investiciji bi mogli razmisliti i oni koji uopšte ne vole planinu i nisu razmišljali da iskoriste njene turističke prednosti. Potražnja je velika, a zarada i više nego odlična.

Mnogi strani investitori dolaze na Zlatibor sa idejom da tu grade i ulažu jer su svesni koliko im to ulaganje može doneti. Strani investitori kao što su Rusi, planirali su na Zlatiboru da izgrade “rusko selo”, pirča se da su za jedan ar nudili 5.000 evra, što govori o vrednosti zemljišta i poseda na Zlatiboru.

Izaberi Zlatibor, investiraj najbolje!